Izolația exterioară a casei oferă atât beneficii estetice, cât și practice, prin îmbunătățirea aspectului clădirii și eficientizarea costurilor de întreținere.

Izolația exterioară a devenit o lucrare extrem de populară în ultimii ani, în special atunci cand vorbim despre renovarea unei case vechi. Această masură oferă atât beneficii estetice, cât și practice fiindcă îmbunătațește aspectul clădirii și eficientizează costurile de întreținere.

Izolația exterioară a casei – de ce este importanta?

Atunci când caloriferele nu fac față iarna, iar vara trebuie să ții mereu aerul conditionat pornit, este momentul să iei în considerare izolarea exterioară a casei. Pune pe primele locuri confortul tău termic și reducerea costurilor energetice. Având în vedere că pereții sunt cea mai mare suprafață de contact cu exteriorul, de multe ori sunt punctul slab prin care se pierde o cantitate semnificativă de căldură din casă. Costurile necesare încălzirii scad considerabil pentru că sunt eliminate pierderile.

 

 

Pentru a citi tot articolul, accesați link-ul de mai jos:

https://www.misiuneacasa.ro/izolatia-exterioara-a-casei-cand-este-necesara-si-ce-materiale-se-folosesc/?fbclid=IwAR088Cljhyvl1-2j9pDTmywD3BDqTufmFEuTZM-fcjhq6zqKQXf7EJ9nzvQ

 

 

Pentru comenzi sau informații suplimentare legate de serviciile noastre, ne puteti contacta la


0756.093.833