Acces rutier complementar descărcare A3 Comarnic

S-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „ACCES RUTIER COMPLEMENTAR DESCĂRCARE A3 COMARNIC”. Achiziția a fost realizată de Cosiliul Județean Prahova, Direcția Servicii și Achiziții Publice cu scopul de a optimiza aglomerația din Valea Prahovei.

Valoarea totală a investiţiei (inclusiv TVA) 341.383 mii lei, din care construcții + montaj (inclusiv TVA) 286.717 mii lei.

Finanţarea obiectivului de investiţii se realizează se realizează din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Transport (P.T.) 2021-2027 și de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, precum și din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii. ” ( sursă Ministerul Transporturilor și Infrastructurii)

Acesta va avea o lungime de aproape 6 kilometri și va fi finalizat în 24 de luni.

Această inițiativă a fost posibilă datorită asocierii dintre S.C. FRASINUL S.R.L. și S.C. ARTEHNIS S.R.L., declarată câștigătoare în cadrul licitației pentru acest proiect.

 

 

Pentru comenzi sau informații suplimentare legate de serviciile noastre, ne puteti contacta la


0756.093.833