Concept


Investițiile implică furnizarea de soluții tehnico-economice optime și eficiente, întrucât la baza succesului unui proiect stă o viziune integratoare, prin serviciile profesioniste de consultanță și management, cu expertiza specialiștilor angrenați, susținem realizarea proiectelor de la concept și până la darea în folosință.
Abordăm

fiecare proiect cu eficiență și profesionalism și propunem un parteneriat pe termen lung cu fiecare din clienții noștri. Pentru că orice proiect reprezintă o provocare care ne îmbogățește experiența și ne formează ca specialiști, ne respectăm angajamentul asumat față de parteneri şi îl implementăm în cele mai bune condiţii. Pentru asigurarea standardelor de înaltă calitate în realizarea proiectelor, suntem exigenți în selecționarea angajaților, partenerilor  și subantreprenorilor.

Ne asumăm

că fiecare proiect este unic și merită o soluție personalizată.  Pentru a veni în întâmpinarea clienților, echipa noastră de management se adaptează cerințelor beneficiarilor, pentru fiecare investiție în parte. Viziunea noastră asupra proiectelor are ca fundament un echilibru perfect între investiție și eficiență tehnică, primind un plus de valoare prin utilizarea de soluții moderne.

Analizăm

fără prejudecăți, soluții constructive curajoase pe toate specialitățile de proiectare și implementare. Observăm, în detaliu, specificul fiecărui proiect luând în considerare particularitățile investiției și oferim soluția optimă pentru materializarea ideii fiecărui beneficiar.

Aplicăm

cunostinţele şi experienţa acumulată, propunând soluţii economice fiabile, punând un puternic accent şi pe perioada de exploatare a investiției, de după finalizarea lucrărilor de execuţie.

Cunoaștem

în detaliu, multiplele probleme pe care le poate întâmpina clientul, în toate stadiile proiectului și suntem pregătiți să oferim consiliere personalizată pentru abordarea fiecărui proiect, încă de la inițierea fazei de concept.

Suntem pregătiți

să analizăm viabilitatea conceptului care stă la baza oricărui proiect, atât pentru o mai bună înțelegere a pașilor necesari dezvoltării investiției, cât mai ales pentru integrarea tuturor exigențelor ascunse, necunoscute sau neabordate de beneficiar. Oferim servicii de înaltă calitate ținând cont de cerințele clientului pe care le adaptăm în conformitate cu normele legale și reglementările aplicabile în domeniu.

Investim

în perfecționarea continuă a echipei de consultanță, proiectare, implementare și management, în software și echipamente IT de ultimă generație care să răspundă exigențelor în domeniu. Dezvoltarea sistematică a companiei, precum și pregătirea și specializarea continuă a angajaților și a colaboratorilor noștri ne permit să acoperim toate aspectele legate de consultanță, proiectare, management și implementare, necesare pentru realizarea unei investiții. Avem expertiza necesară pentru a oferi servicii complexe, prin specialiști, pornind de la idee/concept, studii de prefezabilitate și fezabilitate, avizare și autorizare, proiectare tehnică și de detaliu, asistență tehnică și consultanță de specialitate pe parcursul execuției și al implementării. Managementul echipei este orientat, în permanență, spre cerințele pieței și vizează satisfacerea clienților noștri prin oferirea unor soluții globale în raport cu standardele naționale și internaționale în vigoare. Soluțiile noastre au în vedere respectarea normelor de siguranță și calitate din domeniu, a prevederilor urbanistice și a standardelor de protejare a mediului înconjurător. O particularitate a serviciilor prestate este aceea că, de la prima prezentare și până la ultima activitate, fiecare contract este monitorizat şi controlat cu deosebită atenţie. Proiectele finalizate cu succes s-au transformat într-o experiență vastă ce ne ajută să analizăm cu eficiență, fiecare idee pe care trebuie să o punem în aplicare și să oferim beneficiarului cele mai avantajoase soluții pentru realizarea unei investiții.

Clienţii noştri sunt partenerii noştri.

ARTEHNIS
Inspiring performance

 

 

Pentru comenzi sau informații suplimentare legate de serviciile noastre, ne puteti contacta la


0756.093.833