A greși e omenește, dar nu și în proiectare

Proiectarea construcțiilor este într-atât de complexă încât erorile pot fi de foarte multe feluri. O încercare de sistematizare și de ierarhizare în câteva rânduri poate fi utilă pentru a ne aduce aminte cât suntem de responsabili și de vulnerabili.

 

Problemele apar cu predilecție la clădirile complexe și de mari dimensiuni, unde agregarea diferitelor grupe funcționale poate avea formule multiple. Totuși există foarte multe erori care devin practici curente în proiectarea de clădiri de locuințe colective, bazate pe artificii menite să încadreze apartamentele în anumite suprafețe vandabile. Aceste practici nu au la bază nici cercetarea modificărilor în stilul de viață al potențialilor utilizatori și nici evoluții subtile ale programului de locuire, de cele mai multe ori. Subiectul apartamentelor prost configurare a devenit foarte discutat în prezent, pe bună dreptate.

Citeste articolul intreg https://www.arenaconstruct.ro/a-gresi-e-omeneste-dar-nu-si-in-proiectare/?cn-reloaded=1&fbclid=IwAR2WarKpnwqs8vLEAdV9Qg5xyLwLvhZc8Ew9JXMDfR-rtsrcCNE6W1aDUfQ .

 

 

Pentru comenzi sau informații suplimentare legate de serviciile noastre, ne puteti contacta la


0756.093.833